Traktaties

Hallo allemaal,

Het is alweer veel te lang geleden dat ik iets op mijn site heb gepost.
Ik laat jullie dus nu een aantal dingen zien, die ik in de afgelopen tijd gemaakt heb.
Dit zijn de traktaties van mijn dochter op de peuterspeelzaal. Ze nam daar afscheid, en dus had ik voor de juffen een leuk boekje.

In dit boekje heb ik een mooi gedichtje gezet en twee foto’s van mijn dochter met de desbetreffende juf. De andere pagina’s kunnen ze zelf vullen met foto’s van de peuters.

Voor de kinderen had ik een wat uitgebreidere traktatie gemaakt. dat vond ik leuk omdat mijn dochter afscheid nam.
Het is een lieveheersbeestje geworden op een bloem. Je kunt deze openvouwen, en er zit nog een foto met tekst onder. Deze prikker zat in een zelfgebakken cakeje. En ik zag ergens deze schattige stempels in hetzelfde thema. Die kregen alle kinderen er bij, omdat het de laatste keer was.

Dit bericht is geplaatst in boekjes, traktaties. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Traktaties

  1. Yvonne schreef:

    Ziet er heel vrolijk uit Dieke! Wat een leuk idee om voor de juffen een boekje te maken, altijd heel bijzonder zo’n zelfgemaakt cadeautje. En dat ze al weer zo groot is dat ze op de peuterspeelzaal weggaat! Time flies!
    Groetjes van Yvon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *