You raise kindness to an art

Hoi allemaal,

Vandaag heb ik weer een bijdrage mogen maken voor het blog van Scrap my Dream.
Het is dit kaartje geworden, met de six-sided sampler:

smd jun 14

Ik laat deze kaart meteen meedoen bij de SU-Per challenges.
Daar is de uitdaging dat je moet embossen. Nou, dat heb ik gedaan, dus tot zover, missie geslaagd!

Hopelijk vinden jullie ‘m leuk?

groetjes van Dieke.

Dit bericht is geplaatst in eenvoudige kaartjes, scrapkaarten, stampin up. Bookmark de permalink.

2 Reacties op You raise kindness to an art

  1. Ankie schreef:

    Hij is gaaf Dieke. Ik was gisteren ook op zoek naar embossingfolders voor de SUper challenge en heb met de in mijn handen gestaan. Uiteindelijk niets mee gedaan omdat ik geen inspriatie had. Maar jouw kaartje helpt hier wel weer bij. Ik heb overigens een andere embossing mal gebruikt en mijn kaartje wordt in de loop van vandaag geplaatst. Groetjes, Ankie

  2. Gonny schreef:

    Wat een geweldig kaartje is dit. De kleurcombinatie is prachtig en de 6 hoeken passen prachtig bij de embossing. Als ik het goed zie zijn de zeshoeken geponst en toen aan elkaar gelegd? Heel stijlvol. Groetjes, Gonny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *