Hier zien jullie de maatjeskaart die ik voor Detje maakte.
Ik ben namelijk lid van de Magnoliagroep op Yahoo, en daar doe ik mee met de maatjeskaarten. Je maakt dan elke maand een Magnoliakaart voor een andere deelnemer, en je krijgt er van iemand anders eentje terug. Natuurlijk heb ik ook een mooie kaart mogen ontvangen.
Ik heb met mijn kaartje weer iets anders geprobeerd. Ik heb gewerkt met de mozaiektechniek, die ik al eerder heb uitgelegd. Omdat ik niet met een gewone stans wilde werken, heb ik een transparante gemaakt en daar allerlei lintjes doorheen gevlochten. Dat vond ik eigenlijk wel leuk, om al doende aan een nieuw idee te komen.

De Magnolia is ingekleurd met Copics, het papier is van Bobunny. Hopelijk vinden jullie het ook leuk!

Groetjes van Dieke.

Please follow and like me:

5 reacties

Anneke M · 17 oktober 2011 op 20:47

Wat een geweldig leuke kaarten en doosjes heb je gemaakt!! Ik wilde dat ik zo’n buurvrouw had….. tjonge wat een bofferds zijn jullie!!
Gr. @nneke

  Dieke · 17 oktober 2011 op 20:57

  Hoi Anneke,

  Zodra er een huis te koop staat in het rijtje, mail ik je! hihi……
  Heel erg bedankt voor je attente reactie!!
  Ik zou zeggen, kom nog eens terug, altijd leuk!

  Groetjes van Dieke.

C@ro · 18 oktober 2011 op 20:45

Vind ‘m erg leuk Diek!
Dat transparante geeft net even een extra touch.

Monique · 19 oktober 2011 op 19:10

Wat een leuke kaart Dieke.
Gaaf idee, die transparante cirkel met die franjes eraan.
groetjes van Monique

  Dieke · 20 oktober 2011 op 22:26

  Dank je, Monique!

  Groetjes van Dieke.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.