Hoi allemaal,

Deze winterse tissuebox had alweer een tijdje geleden gemaakt. Maaike van Scrap my dream heeft ons geleerd hoe het in elkaar gezet moest worden. We hebben als designteam een avond heerlijk geplakt, geknipt en vooral genoten.
Daarna zou ik de box nog afmaken, maar dat duurde even, omdat het een duo-opdracht is geworden. Mijn man heeft me geholpen om er verlichting in te maken. De lichtjes branden echt, zoals je op de foto kunt zien.

Ik heb er veel plezier aan gehad om hem te maken, hopelijk vinden jullie dit project ook leuk?
Het is nog altijd de bedoeling om deze workshop te herhalen, dus aarzel niet en mail Maaike!

Please follow and like me:
Categorie├źn: Geen categorie

0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.