Hoi allemaal,

Met deze krans wil ik graag meedoen aan de uitdaging (111) van Elke Kaart een Feestje.
De bedoeling was om iets speciaals te doen met bloemen.
Daarom heb ik van twee cirkels een krans gemaakt. Tussen deze twee cirkels een stukje sheet geplakt dat ik heb geƫmbost met bloemen.
De bloemen op de rand heb ik zelf gemaakt. Ik heb eerst met een sizzixmal van Tim Holtz 3 bloemen gestanst. Die heb ik door zo’n apparaat gehaald om papier mee te rillen. Daarna de bloemen verfrommeld. Vervolgens pulk je de laagjes cardstock van elkaar af en maak je van elke bloem 2 bloemen. Daarna 6 laagjes bloemen op elkaar met een splitpen in het midden. Die frommel je in elkaar en vouw je vervolgens weer een beetje netjes. Zo krijg je zulke bloemen. Ik hoop dat het een beetje duidelijk is.

De Magnolia is gekleurd met Copics.
De kleurnummers zijn:
huid E50/ E51/ E53 en R20
bos bloemen RV06/ RV04/ RV02
vleugels RV000 en glitterlijm
Haar E39/ E35 en E29
blaadjes in boeket YG23/ YG03
broek B12/ b00

Hier komt ie dan:

Hier nog een close up van de Magnolia:

Ik hoop dat jullie ‘m ook leuk vinden!
Morgen gaat deze krans naar mijn collega voor haar verjaardag.

Groetjes van Dieke.

Please follow and like me:
Categorieƫn: copicmagnolia

0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.