Onlangs ben ik door Maaike van Scrap my dream gevraagd om plaats te nemen in haar designteam. Ik vind het natuurlijk een grote eer!
Ik ben deze week dus begonnen met een frisse nieuwe website. Daar moesten natuurlijk wel projecten op komen. In eerste instantie had ik dit papier van My minds eye, uit de lost and found serie, gepakt voor een kaart. De achtergrond werd toch wel groot en toen bedacht ik dat een boekje ook leuk zou zijn. Uiteindelijk is het een tapas-receptenboekje geworden. De voorkant is bewerkt met de mozaiek-techniek. Korte uitleg is te vinden in het vorige bericht. Het Magnoliaatje is ingekleurd met Copics. Het boekje zelf heb ik ingebonden met tie-raps ( ik hoop dat dit goed gespeld is). Ik heb er doorzichtige sheets tussen gedaan. Die heb ik weer ge-embost met Cutllebugmallen.
Zelf ben ik erg tevreden over het resultaat, hopelijk vinden jullie het ook leuk geworden.klik om te vergrotenreceptenboekje met mozaiek-techniek

Als je op de afbeeldingen klikt, kun je ze groter maken.

Please follow and like me:

9 reacties

jolande · 27 juli 2011 op 19:56

Whauw wat een mooie dingen heb ja al op je nieuwe blog geplaats. Ik ga zeker vaker bij je kijken. Groetjes Jolande

  Dieke · 27 juli 2011 op 20:43

  Hoi Jolande,

  hartelijk bedankt voor je attente reactie!
  Heel erg leuk als je vaker komt kijken.

Maaike Sack · 27 juli 2011 op 19:59

Hoi Dieke,
Wow, dat receptenboekje ziet er echt heel goed uit. En wat gaaf dat je hier een workshop van wilt geven bij mij in rotterdam Ommoord. We gaan snel een definitieve datum prikken en dan eens kijken wie er allemaal deze workshop willen volgen. Zoals het er nu naar uitziet, zal het in september worden, dus wanneer er mensen zijn, die zich nu al willen opgeven, dan kunnen ze mij al een mailtje sturen via http://www.maaikesack@hotmail.com
Groetjes, Maaike

  Dieke · 27 juli 2011 op 20:42

  Hoi Maaike,

  Wat ben ik blij dat je het mooi vindt!
  Ik zal hier graag een workshop van maken, en hoop natuurlijk dat er veel aanmeldingen zullen volgen!
  Van harte aanbevolen, want Maaike heeft een prachtige workshopruimte waar je ook nog kunt shoppen.

Nicole · 27 juli 2011 op 20:02

Hé Dieke ! proficiat met je nieuwe look, en welkom terug in stempelland. Je hebt het duidelijk niet verleerd, het resultaat mag gezien worden !
groetjes
Nicole (moeke van ook 2 kleinkindjes ….)

  Dieke · 27 juli 2011 op 20:40

  Hoi Nicole,
  Wat leuk om van je te horen!
  Dank je voor je hartelijke reactie, ik word er bijna verlegen van.
  Geniet van die twee kleintjes, dat zal vast heel speciaal zijn als oma.

Patrice het ArtiClowntje · 28 juli 2011 op 12:16

Hey hallo die Dieke is terug…wat fijn zeg!!! Welkom back meiske en meteen met mooie resultaten….heeeeellllll leuk en die kleine vlinder van je heeft het ook in haar vingertjes…wat goed joh!!! Ik kom nog kijken hoor.
Groetjes en dikke smak XXX Patrice

  Dieke · 28 juli 2011 op 17:00

  Hoi Patrice,

  Wat een gaaf mailberichtje kreeg ik van je! Hartstikke leuk, ik bloos er bijna van!
  Ik hoop dat alles goed met je is?
  Graag tot ziens op mijn site.

san · 13 augustus 2011 op 18:02

Hi dieke,

wat een gaaf receptenboek is dat geworden. helemaal super net die mozaiek techniek

groetjes Sandra

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.